duminică, 12 februarie 2017

Ridichea neagra, medicament natural



Datorita proprietatilor sale antibacteriene si antimicrobiene, ridichea neagra isi ocupa binemeritatul loc pe etajera medicamentelor naturale, deosebit de benefice pentru tratarea si preventia multor afectiuni.

Ridichea neagra contine nutrienti si antioxidanti puternici, (vitamine din complexul B si C, magneziu,  potasiu, zinc, fosfor, calciu, seleniu, cupru, mangan).




Ridichea neagra este un antibiotic natural, intareste sistemul imunitar si scade colesterolul "rau" din sange.

Deasemenea vindeca bronsita, trateaza gripa si afectiunile respiratorii si este un calmant excelent pentru tuse pe care o si trateaza.

Este eficienta  in prevenirea aterosclerozei, amelioreaza durerile cardiace si cele provocate de reumatism, imbunatateste sistemul cardiovascular si nervos.

Imbunatateste digestia si dizolva pietrele din zona ficatului,  a rinichilor si a vezicii biliare si nu in ultimul rand stimuleaza functionarea normala a ficatului.

Fiind bogata in fibre, ridichea neagra previne indigestia, balonarea si trateaza constipatia.

Ridichea neagra este recunoscuta ca un miraculos afrodisiac, consumata cu regularitate face minuni.

La persoanele care sufera de hipertiroidism, pentru reglarea excesului de hormoni tiroidieni secretati de glanda tiroida, ridichea neagra este recomandata pentru un consum regulat, datorita substantei numite rafanina pe care o contine.

Sucul de ridiche neagră este recomandat si pentru intarirea firul de par si contribuie la cresterea acestuia.

Ridichea neagra nu este indicata in curele de slabire deoarece provoaca pofta de mancare.

Are atat de multe beneficii si o gasim atat de usor, este ieftina si la indemana, sa profitam de tot ceea ne ofera pentru sanatatea noastra, o sanatate de fier.

Aveti grija de voi si de sanatatea voastra!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu