joi, 29 iunie 2017

Sucul de varza alba - doctorul din casa




Sucul de varza face minuni!

Un simplu suc de varza este extrem de eficient in tratamentul bolilor digestive, Trebuie sa avem curajul de a incerca retete noi care se pot dovedi adevarate surse de energie, vindecare si revigorare.


Daca combinam  sucul de varza miere, cu ghimbir si scorţişoara vom vobtine un amestec uimitor, capabil să trateze nenumărate boli sa intareasca  imunitatea astfel incat sa faca cu brio fata oricărei „confruntări”.

Sucul de varza  este extrem de util in tratamentul diverselor boli si ne va ajuta sa ducem o viata mai sanatoasa, el fiind descoperit cu multe generatii in urma.

Reteta sucului de varza

Ingrediente:
- ½ de kilogram de varză albă proaspătă
- o bucăţică de 2 cm de rădăcină de ghimbir
- 2 linguriţe de miere
- un vârf de linguriţă de scorţişoară

Mod de preparare:

Procedeul este destul de simplu. Trebuie doar să spălaţi varza, să o curăţaţi de frunzele afectate, să o tăiaţi în bucăţele potrivite pentru a încape în storcător.
După ce aţi terminat cu varza trebuie să curăţaţi de coajă rădăcina de ghimbir, apoi spălaţi-o bine.
Adăugaţi rând pe rând varza şi ghimbirul, la storcător, până când se va umple un pahar de aproximativ 150-200 de grame.
La final adăugaţi mierea şi scorţişoara, amestecând bine pentru omogenizare

Unde ne ajuta aceasta licoare nemaipomenita:




Pentru tratamentul cancerului de colon:

Se consumă două pahare pe zi, unul dimineaţă după masă şi altul seară înainte de culcare.
Persoanele care nu au nici o interdictie in a consuma ghimbir proaspat, pot adaugă o cantitate mai mare de ghimbir.


Pentru tratamentul ulcerului gastric şi duodenal:

Vom consuma un pahar pe zi, dimineata pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de micul dejun, timp de 30 de zile.
Sucul de varza va reface nivelul acidului gastric, avand un efect calmant şi cicatrizant.


Pentru scăderea nivelului de acid uric din sânge (gută): 

Este absolut necesar consumul unui pahar pe zi, dupa masa principala, timp de 45 de zile.
Ghimbirul va ajuta la reducerea inflamatiilor atunci cand organismul este supus unui proces de curatare.

Pentru tratamentul anemiei:

Este suficient un pahar pe zi, dupa masa principala, de 3-4 ori pe săptămâna pe toată perioada lunilor calduroase (mai, iunie, iulie şi august).
Sucul de varza va reface pierderile de vitamine si minerale.

Pentru tratamentul mahmurelii:

Consumul unui pahar, imediat după ce v-aţi trezi, va face minuni daca seara ati petrecut peste masura.
Simptomele neplăcute se vor diminua in cel mult 30 de minute dupa consum.


Pentru tuse seaca: 

Este suficient sa consumati cateva inchitituri din acest suc, de 7-8 ori pe zi, pana cand tusea se va diminua.
Este foarte important sa consumam sucul de varza proaspat  imediat după ce a fost făcut.

Preparati si consumati acest suc cu cea mai mare incredere, este benefic pentru sanatate.

Aveti grija de voi si de sanatatea voastra!